OPAKOWANIA KANGBEITE Maszyny wzięły udział w targach 23rd China dotyczących rybołówstwa i owoców morza EXPO, które są organizowane przez Specjalną Radę Rolniczą CCPIT (www.cafte.org.cn), Wystawy dotyczące taryf morskich (www.seafare.com), Inc. i Sea Fare China Ltd. (www.seafarechina.om). EXPO odbyło się podczas listopada 7-9, 2018 i jest nazwane największą imprezą handlową owoców morza w Azji, po latach szybkiego rozwoju 23.
Nasze stoisko było W2-0310. To był wielki zaszczyt spotkać tak wielu najlepszych przyjaciół i klientów z branży rybołówstwa i owoców morza.
Na EXPO przywieźliśmy nasze termoformujące maszyny pakujące, maszyny do pakowania próżniowego ze skórą, zgrzewarki próżniowe. Jesteśmy bardzo wdzięczni, że mamy wielką szansę zaprezentowania naszych maszyn pakujących światu.

O maszynach pakujących Kangbeite

Shandong Kangbeite Food Packaging Machinery Co., Ltd. jest profesjonalnym producentem maszyn pakujących z ponad X-letnim doświadczeniem. Poświęcamy dostarczanie niedrogich, solidnych, trwałych i higienicznych maszyn pakujących oraz skuteczne rozwiązania w zakresie pakowania klientom na całym świecie.

Główne produkty dostarczone przez Shandong Kangbeite Packaging Machinery Co., Ltd.:

Fabryka Kangbeite Packaging Machinery i nasze maszyny pakujące posiadają własny certyfikat CE, ISO9001, ISO14001.

Wraz z rozwojem chińskiego rynku maszyn pakujących coraz więcej właścicieli firm zwraca się do chińskich fabryk maszyn pakujących w celu uzyskania niedrogich i trwałych rozwiązań opakowaniowych. Podczas gdy ceny chińskich maszyn pakujących wynoszą 30-60% tych maszyn pakujących wykonanych w Niemczech, USA, JAPONII, WŁOCHY, jakość maszyn pakujących i szybkość pakowania są wystarczająco szybkie, aby spełnić większość wymagań produkcyjnych.

Maszyny pakujące KANGBEITE zapewniają naszym klientom maszyny i usługi najwyższej jakości. Wszystkie nasze maszyny są objęte roczną gwarancją 1, a nasi inżynierowie są dostępni do pracy za granicą w celu instalacji i rozwiązywania problemów, jeśli to konieczne.

Skontaktuj się z nami przez pisanie do nas e-maila lub wypełnij poniższy formularz: