Malezja durian stoi na szczycie światowego rynku durian, słynie z tak wielu odmian i smaków. W ostatnich latach produkty durian z Malezji zaczynają eksportować na rynek chiński w bardzo dużej ilości.

maszyna pakująca durian

Nasz klient z Malezji jest eksporterem produktów Durian. Stworzyliśmy dla nich serię maszyn pakujących durian, a te maszyny zostały dobrze zainstalowane i skonfigurowane pod koniec lipca, 2019. Nasz inżynier przybył, zanim oficjalnie uruchomił swój projekt, na końcowy test maszyny, aby upewnić się, że wszystko jest gotowe do masowej produkcji.

Ten klient zamówił zestaw 1 termoformowanie maszyna do pakowania próżniowego / płukanie gazem pakowanie sarkokarpu durian w elastyczne opakowania; 1 zestaw zgrzewarki do opakowań do opakowań z modyfikowaną atmosferą durian sarcocarp MAP w gotowych tacach; Zestaw 1 podwójnej komory DZ800 / 2S pakowanie próżniowe maszyna do pakowania próżniowego całych owoców durian i sarcocarp durian.

Maszyna do formowania termicznego do pakowania próżniowego durian

Półautomatyczna maszyna do zamykania tac do pakowania durian w zmodyfikowanej atmosferze MAP

Dwukomorowa próżniowa maszyna pakująca do pakowania próżniowego całego durianu

Dwukomorowa próżniowa maszyna pakująca do pakowania próżniowego durian sarcocarp

Aby uzyskać więcej informacji na temat naszych maszyn pakujących durian i poprosić o wycenę, napisz do nas [Email protected], Whatsapp / Wechat 008615006621108.

Maszyny pakujące KANGBEITE